Puhdistusneste

Pakkauskoko: 500ml

Tuotetta voidaan käyttää kasvojen ja decolteen puhdistamiseen ennen kasvohoitojen tekemistä, sekä ihon puhdistamiseen ennen depilointia.  Sen lisäetuna on, että tuotetta voidaan käyttää kaikilla ihoalueilla. Urean ansiosta se on todella tehokas rasvan poistaja ja samalla urea puhdistaa ja kosteuttaa ihoa. Kamomillauute poistaa rasvaa ja rauhoittaa ihoa sekä auttaa soluja uudistumaan. Puhdistusnesteen käyttö ehkäisee myös tulehduksia ja tulehduksen leviämistä. Neste on parabeeniton, hajusteeton ja väriaineeton.

VINKKI: Aseta puhdistusnesteessä kostutetut vanulaput väsyneiden silmien päälle ja anna vaikuttaa 4-5 minuuttia. Tämän jälkeen levitä PANDHY’S™ Juvenalis-öljyseosta ohut kerros silmänympärysiholle. Tämä poistaa turvotusta, mustia silmänalusia ja madaltaa juonteita.

Ainesosat(INCI): AQUA, UREA, COLLOIDAL SILVER, GLYCERIN, DECYL GLUCOSIDE, POLYSORBATE 20, CHAMOMILLA RECUTITA FLOWER EXTRACT, D-PANTHENOL, ROSA DAMASCENA FLOWER WATER, LIMONENE, LINALOOL, GERANIOL, CITRONELLOL, CITRAL, EUGENOL

SigmaLine puhdistusvaahto

Pakkauskoko: 300ml ja 500ml

PANDHYS Sigmaline puhdistusvaahto puhdistaa ihon hellävaraisesti mutta tehokkaasti kuivattamatta sitä joten voidaan käyttää herkälläkin iholla. Tuote ei sisällä natriumsulfaattia eikä hajusteita ja vaahtoaa hyvin. Vaahto saadaan aminohapoista, glutamiinin hapoista ja kookoksen rasvahapoista. Kookosöljy kosteuttaa ja rauhoittaa ihoa. Oliivi-puunöljy suojaa vapailta radikaaleilta ja suojaa ennenaikaiselta vanhenemiseltä, glyseriini kosteuttaa, Beragmot lieventää stressiä ja rauhoittaa ihoa, Kamomilla rauhoittaa, D-pantenoli kosteuttaa ja suojaa ihoa. Lauryl polyglukoosi puhdistaa.

Ainesosat (INCI):aqua, sodium cocoamphoacetate, lauryl glucoside, sodium cocoyl glutamate, sodium lauryl glucose carboxylate, glycerin, colloidal silver, urea, d-panthenol, olea europaea (olive) fruit oil, chamomile recutita flower extract, cucumis sativus fruit extract, lavandula angustifolia oil, limonene, linalool, citronellol, geraniol