Valitse sivu

indulgence-öljy

Pakkauskoko: 150g

Sheavoihin, mehiläisvahaan ja arvokkaisiin kasviöljyihin perustuva hieronta tuote, hajustettu eteerisillä öljyillä, ainutlaatuiseen SPA kokemukseen ja syvä-kosteutukseen ja ravitsemiseen, tuloksena silkkinen iho.

Huoneenlämpöisenä tuote on voimainen, voit lämmittää tuotteen käsissäsi tai lämmittimessä.

Ainesosat (INCI): butyrospermum parkii butter*, hydrogenated soybean oil, prunus armeniaca kernel oil*, cera alba, citrus sinensis peel oil expressed*, lavandula angustifolia oil*, citrus aurantium amara peel oil*, citrus nobilis oil*, citrus bergamia peel oil expressed*, pelargonium graveolens oil*, cananga odorata flower oil*, ocimum basilicum oil*

kookosöljy

Pakkauskoko: 500ml
Intialainen puhdas, orgaaninen ja rikas neitsyt kookosöljy joka on valmistettu tuoreesta kookoksen hedelmälihasta, ei kuivatusta coprasta. Sitä ei ole valkaistu tai hajustettu.
Neitsyt kookosöljy on monipuolisin kasviöljy jolla on runsaasti ihoa hoitavia ominaisuuksia. Täydellinen hierontaan, nopeasti ja helposti imeytyvä eikä jätä ihoa tahmaiseksi eikä rasvaiseksi. Sekoittuu täydellisesti useimpien haihtuvien öljyjen kanssa. Sillä on runsas antioksidanttipitoisuus ja pitkä säilyvyys. Huoneen lämmössä se on kuin voi ja 30° C se muuttuu juoksevaksi. Suositellaan lämmittämään vesihauteessa tai öljylämmittimessä ennen käyttöä.

aprikoosin ydinöljy

Pakkauskoko: 50ml, 5x1ml

Luonnollinen kylmäpuristettu öljy on vaalean sävyinen ja siinä on mieto pähkinäinen tuoksu. Siinä on runsaasti rasvahappoja, A-, C- ja E – vitamiineja, öljy- ja linolihappoa ym.

Se on hyvä hierontaan koska se imeytyy ilman että iholle jää tahmeata kerrosta. Koska se on mieto ja kosteuttaa ihoa ilman ärsytystä sitä voidaan myös käyttää lasten ja vastasyntyneiden hierontaan.

Laadukkailla öljyillä tehty hieronta parantaa hyvinvointia, auttaa lieventämään stressiä, kipua ja tulehduksia.

Sekoittuu täydellisesti moniin eteerisiin öljyihin. Se säilyy pitkään sen antioksidanttisten ominaisuuksien vuoksi.

Ainesosat(INCI): Prunus Armeniaca Kernel Oil