Valitse sivu

georgikon -muta

Pakkauskoko: 250ml, 1,5kg ja 5kg

Parantava, luonnollisesti vahva Hévíz-terveyslähde sisältää vesiä 7 lähteestä, jotka olivat suosittuja jo roomalaisten keskuudessa. He käyttivät niitä parantamiseen. Parantava muta kasvaa erityisellä niittynummella. Muta on todellinen harvinaisuus ja unkarilaiset ovat hyvin ylpeitä sen ainutlaatuisuudesta. Oikeutetusti sitä kutsutaan mutien “mustaksi timantiksi”. Tämä orgaaninen niittynummimuta on hyvin arvostettua lääketieteessä ja kosmetiikassa sen korkean humushappopitoisuuden ansiosta. Lisäksi sen sisältämä mineraalien ja hivenaineiden määrä on poikkeuksellisen korkea.

Säännöllisellä käytöllä keho saa tarvittavat rakennusaineet, kuten mineraalit sekä mikro- ja makroelementit. Aineet voidaan imeyttää suoraa hoidettavalle alueelle, jolloin ne tulevat integroiduksi soluille parhaalla mahdollisella tavalla.

Yhdistelmällä on luonnollisia kemiallisia ja biologisia vaikutuksia, jotka ovat erittäin hyödyllisiä ihon ja kudosten solujen uusiutumisessa. Ne vähentävät tulehduksia, turvotusta sekä puhdistavat kudoksia myrkyistä. Lämpö auttaa mutaa imeytymään. Lämpö myös laajentaa hiussuonia, jotka toimivat ravinteiden ja hapen kuljettajana. Laajeneminen tekee niistä kestävämpiä ja vähentää samalla ikääntymisen merkkejä. Säännöllisellä käytöllä saadaan immuunijärjestelmän vastustuskyky kasvamaan.

VINKKI: Muta on käyttövalmis ja sitä voidaan käyttää kylmänä tai lämpimänä. Mutaan voidaan sekoittaa muita tuotteita halutun lopputuloksen mukaan.

Mutakylpy: Lisää 2,5 dl mutaa n. 40°C asteiseen veteen. Nauti kylvystä 20 minuuttia. Nouse kylvystä, jätä muta huuhtelematta ja kietoudu pyyhkeeseen. Lepää vielä 20 minuuttia. Sen jälkeen pese itsesi SigmaLine-vaahdolla, kuori Sparoma-suolalla, kuivaa iho ja lopuksi levitä Rathany-kosteusvoidetta.

Mutasauna: Levitä muta vielä hieman kostealle iholle suihkun jälkeen. Mene saunaan noin 15-20 minuutiksi. Saunan optimaalinen lämpötila hoidon aikana on n. 70°C ja kosteus 30-40. Ota vaikutusajan jälkeen kylmä suihku ja 10-15 minuutin tauko ennen seuraavaa saunakertaa.

Ainesosat (INCI): PEAT, PECTIN, HEMICELLULOSE, HUMIC ACID, MACRO & MICRO ELEMENTS, MINERAL SALTS

ALGA- Hoitava ja mineralisoiva naamio, 500ml

Pakkauskoko: 500ml

Vaikuttavat aineet: merilevät, argan- ja sitruunan eteerinen öljy

Lithothamnium calcareum on soinnukas nimi ainutlaatuiselle merilevälle, joka kuuluu punalevän sukuun. Tämän levän erikoisuutena on sen kyky kerätä ja varata mineraalirikkaassa merivedessä luontaisesti olevia aineita, erityisesti kalsiumia. 

Tämä ravitseva levä on pääaine mineralisoivassa naamiossamme, joka tuo lukemattoman määrän mineraaleja, makro-,mikro- ja hivenaineita sekä vitamiineja iholle. Naamio uudelleen rakentaa, ravitsee ja elvyttää ihoa.

Levitä tasaisesti joko siveltimellä tai lastalla hoidettavalle alueelle, vartalolle aseta muovikääre ja peitto. Hoitoaika on 30 minuuttia, pese naamio tämän jälkeen pois.

Luonnollista alkuperää: 100%, Orgaanista alkuperää: 100%, Aktiiviaineita: 100%

 

Ainesosat (INCI):   Aqua, Hectorite, Lithothamnium Calcareum Powder, Glycerin*, Argania Spinosa Kernel Oil*, Citrus Limon Peel Oil*, Caprylyl/Capryl Glucoside, Benzyl Alcohol, Cellulose Gum, Rosmarinus Officinalis Leaf Oil*, Dehydroacetic Acid, Citral, Limonene

cosmix -voidenaamiopohja

Pakkauskoko: 500ml

Naamiomme pääainesosa on valkoinen kaolin- savi, miedoin ja mukautuvaisin kaikista savista ja joka sopii kaikille ihotyypeille.

CosMix Naamiopohja sopii kaikille ihotyypeille – kuivalle, herkälle, akneen taipuvaiselle, tulehtuneelle ja kuorinnan tarpeessa olevalle. Huolellisella sekoituksella naamio voidaan muuttaa sopivaksi jokaiselle iho-oireelle ja sillä voidaan saavuttaa upeita tuloksia.

Lisäaineet, jotka sekoittuvat hyvin:

·         Kaikki CosMix INKA- aktiiviaineet

·         Öljyt

·         Kukkaisvedet

·         Yrtti- ja kukkarouheet

Ihanteellinen lisäainemäärä: 10 %

Vain ammattikäyttöön.

peel-off naamio

Pakkauskoko: 5x50g

Innovatiivinen, kirkas, pois nostettava kasvonaamio, joka on valmistettu sakkaroosista ja algiinihaposta. Sakkaroosi- ja glukoosipitoisuuksiensa takia naamio syväkosteuttaa ihoa ja tasapainottaa ihon hydrolipidikerrosta antaen sileän ja elastisen tunteen iholle.

Naamiopohjaan voidaan sekoittaa tietyin rajoituksin erilaisia aktiivi- ja lisäaineita, intensiivisemmän ja monikäyttöisemmän vaikutuksen aikaansaamiseksi. Naamion tuoteselosteen ohjeita ja kirjallista informaatiota on noudatettava huolellisesti.

·         Kaikki CosMix INKA- aktiiviaineet

·         Öljyt

·         Kukkaisvedet

·         Yrtti- ja kukkarouheet

Vain ammattikäyttöön.

Ingredients (INCI): Sucrose, Gluconolactone, Algin, Sodium Citrate, Dicalcium Phosphate Dihydrate

parafiininaamio

Pakkauskoko: 500g

Parafiini,  joka on rikastettu terapeuttisella niittynummimudalla ja eteerisillä öljyillä. Se on pehmeää kuin silkki, tuoksuu miellyttävälle ja sillä on hyvin matala sulamispiste. Voidaan sulattaa sokerilämmittimessä ja levitetään siveltimellä. Soveltuu sekä kasvoille että vartalolle. Tuote ei sotke ja se on todella helppo poistaa iholta. Nosta tuote asiakkaan iholta, ja asiakas on valmis pukeutumaan!

Vain ammattikäyttöön.

Ainesosat (INCI): paraffin wax, mud, prunus armeniaca kernel oil, lavandula angustifolia oil, tocopherol, linalool, geraniol