Valitse sivu

Freshfoot-öljyseos

Pakkauskoko: 100ml ja 6ml

Freshfoot-öljysekoitus on ainutlaatuinen, raikkaan tuoksuinen öljyseos joka ravitsee jalkojen ihoa, lisää verenkiertoa ja rentouttaa lihaksia. Säännöllinen käyttö ehkäisee kovettumien syntymistä. Sekä mintun että eukalyptuksen eteerinen öljy tunnetaan antibakteerisena ja tulehduksia estävänä aineena. Niillä on myös deodoroivia ominaisuuksia, mikä lisää jalkojen hygieniaa.

VINKKI: Sekoita 1ml Freshfoot-öljyseosta Georgikon mutaan Levitä tasaisesti jalkoihin ja peitä ne muovipussilla. Nauti naamiosta 15 minuutin ajan. Poista naamio pesemällä lämpimällä vedellä. Tuloksena on silkkisen pehmeät jalat!

Ainesosat(INCI):TRITICUM VULGARE GERM (WHEAT GERM/BÚZACSÍRA) OIL, AGONIS FRAGRANS BRANCH/LEAF (PEPPERMINT/MENTA) OIL, EUCALYPTUS GLOBULUS LEAF OIL, LIMONENE, LINALOOL

Antifungal-öljyseos

Pakkauskoko: 30ml ja 6ml

Voi auttaa hoitamaan kynsisientä ja urheilijan jalkasyndromaa. Arvokkaita, huolella valittuja ja puhtaita eteerisiäöljyjä sisältävä seos joka tuhoaa sieniä. Sieniä tuhoavien ominaisuuksien lisäksi se tuhoaa tulehduksia ja bakteereja. Sillä on myös deodoroivia ominaisuuksia joka lisää jalkojen hygieniaa.

Ainesosat (INCI): azadirachta indica oil, melaleuca alternifolia oil, cymbopogon citratus oil, lavandula angustifolia oil, citrus paradisi seed oil, limonene, geraniol, linalool, citral, citronellol, eugenol