PANDHY’S™ SOKEROINNIT
SILKINPEHMEÄ LOPPUTULOS

PANDHY’S™ Sokeroinnissa käytetään sokerimassaa, joka levitetään iholle vastakarvaan ja poistetaan karvankasvusuuntaan. Kehomme sisältäessä samaista glukoosia kuin PANDHY’S™ depilaatiosokeri, tunnistaa se sokerimassan ”omakseen” ja päästää sokerin syvälle karvatuppeen. Sokeri imeytyy karvatuppeen ympäröiden karvan siten, että myös lyhyiden karvojen poisto on vaivatonta. Myötäkarvaan poistaminen vähentää katkenneita karvoja ja on myös iholle hellävaraisempi. Kun karvat eivät katkeile vaan lähtevät juurineeen, pysyy ihokin sileänä pidempään! Sokerimme tarttuu siis vain ja ainoastaan karvaan, ei eläviin ihosoluihin. Samanaikaisesti sokerimassa kuorii hellävaraisesti ihoa ja poistaa kuolleet ihosolut jättäen ihon pehmeäksi. Samaa aluetta voidaan käsitellä useampaan kertaan sokerin tarttuessa ainoastaan kuolleeseen ihosolukkoon ja ärsytyksen ollessa siten olematonta. Sokerilla ja käsitekniikalla voidaan poistaa lyhyitä jopa 1-2mm karvoja ja jopa sisäänkasvaneita karvoja. Siksi karvanpoisto voidaan tehdä  anageenivaiheessa. Tässä tapauksessa karvan uusiutumisvaihe on huomattavasti pidempi. Kun poisto suoritetaan tässä vaiheessa, se traumatisoi karvatuppea, jolloin takaisin kasvavan karvan värissä ja paksuudessa tapahtuu huomattava muutos. Sokeroinnin päätteksi iholle levitetään rauhoittava ja tulehduksia ehkäisevä voide joka sulkee karvatupen sokeroinnin jälkeen, mikä estää bakteerien pääsyn karvatuppeen ja näin ollen karvatupentulehduksia. Lopputuloksen kestoon on vaikea antaa yksiselittäistä vastausta, sillä karvat voivat olla eri kasvuvaiheissa, jolloin juuri poistetun karvoituksen seassa on myös kasvuvaiheessa olevia karvoja, jotka tulevat esiin nopeammin. Hyvä sokerointiväli on karvankasvusta ja halutusta lopputuloksesta riippuen 3-6 viikkoa. Säännöllisestä sokeroinnista on hyötyä, sillä pikkuhiljaa karvankasvu hidastuu, karva pehmenee ja esiin kasvava karva tuntuu hennommalta.

Karvanpoisto ja sen haasteet!

Höyläys on nopea, mutta ihon kannalta hyvin haava- ja ärsytysaltis tapa poistaa ihokarvat – höyläyksen tulosten pitkäkestoisuudesta puhumattakaan. Epilaattorilla karvat nypitään irti ihosta. Käsittely on aikaavievää, eikä järin miellyttävän tuntuista. Lopputuloksesta voi olla vaikea saada täysin sileää. Karvat katkeilevat helposti väärästä kohtaa, jolloin ollaan jälleen siinä pisteessä, että toimenpide täytyy toistaa jo muutamien päivien kuluttua. Vahauksessa karvat poistetaan levittämällä ensin iholle melko kuuma vahamassa. Päälle levitetään repäisyliuska ja jäähtynyt vahamassa poistetaan vastakarvaan, jolloin karvat helposti katkeilevat. Katkenneet karvat kasvavat nopeammin esiin. Vahaus ei ole järin hellävarainen: iho voi ärsyyntyä vahakäsittelystä, koska vaha poistaa myös elävää ihosolukkoa. Näin ollen samaa kohtaa ei voida käsitellä kahdesti.

Vastauksemme haasteisiin:
PANDHY’S™ sokerointi

Maailmasta tuskin löytyy ihmistä, joka ei olisi kuullut sokeroinnista. Sokerista on tullut välttämätön tuote ammattitaitoiselle kosmetologille. Viime vuosina myös tuotevalikoima sokerituotteiden osalta on laajentunut merkittävästi uusien valmistajien markkinoille tulon myötä.

PANDHY’S™-sokeri on säilyttänyt johtavan asemansa ja saavuttaa enemmän ja enemmän markkina-alueita Euroopassa sekä myös Euroopan ulkopuolella. Sokeri saavuttaa ammattilaisten palkintoja sekä tieteellistä tunnustusta.

Gertrud Borbíró, yhtiön perustaja, kertoo makeasta menestyksestä ja sen salaisuuksista.

PANDHY’S™in salaisuus piilee patentoidussa reseptissä. Tämä on ainoa sokeri, joka sisältää vain monosakkaridia ja vettä, juuri se tekee PANDHY’S™-sokerista täydellisen. Ne, jotka todella ymmärtävät PANDHY’S™ -sokerin mahdollisuudet ja ominaisuudet, voivat tehdä sillä taikoja myös kasvo- ja vartalohoidoissa.

PANDHY’S™-sokerointi on täysin luonnollinen ja hellä, sekä tehokas menetelmä. Mutta vain, jos se tehdään oikein!

PANDHY’S™-sokeri eroaa huomattavasti perinteisistä sokereista, jotka on valmistettu sokerista, vedestä ja sitruunamehusta, muista hapoista tai ne sisältävät pienimolekyylisen monosakkaridin lisäksi isokokoisia disakkarideja. Disakkaridit eivät pysty tunkeutumaan karvatuppeen, joten lyhyen karvan poistaminen on hankalaa jopa mahdotonta.
PANDHY’S™-sokeri sisältää samaa glukoosia, jota elimistömme tuottaa ja siksi keho tunnistaa sen omakseen. Tämän ja molekyylien koon takia, tuote läpäisee ihon täydellisesti ja takaa että myös hyvin lyhyet ja sisäänkasvaneet karvat saadaan helposti poistettua.
PANDHY’S™-sokeri ei sisällä mitään ainesosia, jotka voisivat aiheuttaa allergisen reaktion tai ihohuokosten supistumista.
Riippumatta karvan pituudesta, kasvupaikasta tai kasvusuunnasta, PANDHY’S™ depilaatio onnistuu täydellisesti.

PANDHY’S™-sokerin lisäaineettomuus takaa myös sokerin stabiilisuuden, sillä PANDHY’S™ sokeri ei sula eikä kovetu.
Usein lisäaineita markkinoidaan ihoa hoitavina ainesosia, mutta kun mietit tätä väitettä ymmärrät ettei sokeroinnissa pystytä hoitamaan ihoa muuten kuin kuorimalla. Koska ainseosien imeytyminen on muutenkin haastavaa, voit vain miettiä ehtiikö sokerissa olevat “aktiiviaineet” imeytymään ja hoitamaan ihoa sokeroinnin aikana?

Sokeria käytettäessä on erittäin tärkeää tutustua tuotteeseen ja ymmärtää sitä sekä sen käyttötekniikoita myös käytännössä. Riittävä tietämys ja osaaminen ovat avainasemassa sekä PANDHY’S™ in tuotteita käyttävien kosmetologien menestyksessä että sen myötä myös meidän menestyksessämme!

Toinen vahvuutenamme onkin laadukas koulutus. Kiinnitämme erityistä huomiota kouluttajiemme valintaan sekä myös heidän ammattitaitoon. Tarjoamme neuvontaa kaikille sokeria käyttäville sekä järjestämme säännöllisesti koulutuksia ja työpajoja.
Tavoitteemme on tarjota korkean tason PANDHY’S™-hoitoja asiakkaille kaikissa hoitoloissa ympäri maailmaa.

Käsin tehtävän sokeroinnin rinnalla tarjoamme myös Sweet&Easy liuskamenetelmän. Tässä menetelmässä käytetään samaa PANDHY’S™in glukoosiliuosta, mutta juoksevammassa muodossa. Karva poistetaan myös kasvusuuntaan, käyttämällä patentoitua, joustavaa FlexEpil™- liuskaa. Sweet&Easy- menetelmästä on olemassa myös levittämistä helpottava patruunaversio.

Sekä FlexBlade™ spaattelimenetelmän, joka myös hyvä vaihtoehto sokerointiin, se on helppo ja nopea.

Ainutlaatuisuutensa ansiosta PANDHY’S™-sokerista on tullut useiden muidenkin hoitojen kuin depilaation peruspilari.
Olemme kehittäneet upeita sokerihoitoja tarjotaksemme laajan valikoiman asiakkaillemme.
Useat hoitolat Euroopassa käyttävät pelkästään PANDHY’S™ in tuotteita.

Sokerin käytön opettelu kannattaa, sillä se muuttuu kullaksi niiden käsissä, jotka sitä osaavat työstää!

Tervetuloa PANDHY’S™ sokeroinnin maailmaan!