Valitse sivu

Bright booster

Pakkauskoko: 20ml

BrightBooster sisältää luonnollisesti johdettuja toisiaan täydentäviä kasviainesosia riisileseistä ja rohtosalkoruusun ja lakritsin juurista. Se hidastaa tyrosiinin aktiivisuutta, häivyttää tummia läiskiä, kirkastaa ja eheyttää ihoasi, saaden ihosi näyttämään kirkkaalta ja tuntumaan heleältä.
BrightBooster tarjoaa neljävaiheisen mekanismin ihon pigmenttiprosessissa. Se hidastaa endotheliini-1:sen toimintaa keratinosyyteissä, hidastaa melanosyyttien erilaistumista, hidastaa tyrosiinientsyymin aktiivisuutta ja olemassa olevien melaniininpigmenttien tummumista.

Voit käyttää Boostereita yksistään tai sekoittaa sen seerumiin, naamioon tai voiteeseen.
Jos levität suoraan iholle: Ota 1 tai 2 pumppausta (0,15/0,30ml) kämmenillesi, lämmitä Boosteria kämmenien välissä. Painele Boosteri hellävaraisesti kasvoille, taputtelu kunnes Boosteri on imeytynyt. Pidä käsiäsi kasvoillasi muutama sekunti, lämpö auttaa boosteria imeytymään nopeammin syvemmälle ihoon.
Jos tahdot sekoittaa voiteeseen; Sekoita puhtaalla kädellä 1 pumppaus voiteeseesi ja levitä kasvoille.

 Ingredients (INCI): Hemi Squalane (C13-15 Alkane), Rapeseed (Brassica Campestris Seed) Oil, Liquorice (Glycyrrhiza Glabra) Root Extract, Polyglyceryl-3 Diisostearate, Marsh Mallow (Althaea Officinalis) Root Extract, Rice (Oryza
Sativa) Bran Extract

calm booster

Pakkauskoko: 20ml

Tammen juuriuutetta ja propolis uutetta sisältämä CalmBooster, rauhoittaa ja suojaa ihoa. Se myös estää ja vähentää punoitusta ja ärsytystä, samalla ylläpitäen ihon terveyttä ja kauneutta.
CalmBoosteri voi rauhoittaa ruusufinniä, psoriasista, erilaisia mikrobisia ja kroonisia ihottumia, pyodermaa (haavautuva ihotulehdus), ihotulehduksia ja palovammoja. Se tarjoaa suojan ihon soluille valon aiheuttamaa oksidatiivista stressiä vastaan, ja ehkäisee bakteerien kasvua.

Ingredients (INCI): Hemi Squalane (C13-15 Alkane), Coconut (Cocos Nucifera) Oil, Sunflower
(HelianthusAnnuus) Seed Oil, Oak Root Extract, Propolis Extract

energy booster

Pakkauskoko: 20ml

EnergyBooster on solun eliniälle kuin paristo. Sen antioksidanttiset ominaisuudet boostaavat energian tuotantoa koska ne taistelevat reaktiivista happea vastaan.
EnergyBooster kasvattaa myös kollageenin tiheyttä dermiksessä ja saa ihon elpymään. Samea ihonväri kirkastuu ja tummat laikut vaalenevat.

 

 

 

Ingredients (INCI): Rapeseed (Brassica Campestris Seed) Oil, Hemi Squalane (C13-15 Alkane), Polyglyceryl-3 Diisostearate, Stevia (Rebaudiana) Extract, Rockrose (Cistus Monspeliensis) Extract

shield booster

Pakkauskoko: 20ml

ShieldBoosterin koostumus vahvistaa ihon omaa suojausta. Se parantaa ihon aineenvaihduntaa, kosteustasapainoa ja tuhoaa vapaita radikaaleja. Antioksidantit estävät vapaiden radikaalien tekemiä vaurioita, mikä säilyttää ihon nuorekkaana. Antioksidantit voivat myös estää UV-valon haittavaikutuksia ja vähentää ikääntymistä sekä estää tulehduksia. Antioksidantit parantavat myös ihon ulkonäköä poistamalla toksiineja ja stimuloimalla verenkiertoa. Tämän ansiosta iholle virtaa enemmän ravinteita. ShieldBooster parantaa ihon elastisuutta ja tekee ihosta kiinteän ja nuorekkaan.

 

Ingredients (INCI): Rapeseed (Brassica Campestris Seed) Oil, Hemi Squalane (C13-15 Alkane), Ginger (Zingiber Officinale) Root Extract, Galangal (Alpinia Officinarum) Root Extract, Indian Fig Cactus / Prickly Pear / Opuntia Cactus (Opuntia Ficus-Indica) Flower Extract, False Flax (Camelina Sativa) Seed Oil

NIGHT BOOSTER

Pakkauskoko: 50ml, 5x1ml

Kaikki aromaterapiassa nuorentamiseen käytetyt tehoaineet löytyvät tästä seoksesta. Sekoituksessa oleva argaaniöljy stimuloi ihon toimintoja, vahvistaa ihon kosteustasapainoa, hidastaa ihon vanhenemista ja lisää sen joustavuutta. Viinirypäleensiemenöljy kiinteyttää ja vahvistaa ihoa ja kollageenisäikeitä. Se on myös täynnä vitamiineja ja monityydyttymättömiä rasvahappoja. Granaattiomenansiemenöljy on lisätty sen poikkeuksellisten antioksidanttisten ominaisuuksien vuoksi.

VINKKI: Voit tehdä todella tehokkaan naamion lisäämällä 1 ml Juvenalis-öljyä, Georgikon mutaa ja hierontasokeria suhteessa 1:1. Tämä seos täyttää ihon elinvoimalla ja joustavuudella vain 15 minuutissa.

Ainesosat(INCI):
ARGANIA SPINOSA KERNEL OIL, VITIS VINIFERA (GRAPE) SEED OIL, PUNICA GRANATUM (POMEGRANATE) SEED OIL, CANANGA ODORATA (ILANG-ILANG) FLOWER OIL , LINALOOL, BENZYL BENZOATE, FARNESOL, BENZYL ALCOHOL