PANDHY’S™ Ruusu-kasvosuihke

Pakkauskoko: 150ml

Ruusun ainutlaatuisten ominaisuuksien vuoksi se on yksi suosituin perusmateriaali kosmetiikassa, jolla saadaan loistavia tuloksia kaikilla ihotyypeillä. Kuivalla iholla, herkällä ongelmallinen iholla ja kypsällä aikuisen iholla. Sillä on hellävaraisia puhdistavia ja virkistäviä vaikutuksia. Rasvaisen akneihon hoidossa ruusun tulehduksia estävät ja desinfioivat ominaisuudet antavat loistavia tuloksia. Rauhoittaa tehokkaasti auringon polttamaa ihoa. Vahvistaa solujen seinämiä ja uudistaa soluja ja sillä on nuorentavia ominaisuuksia. Palauttaa ihon luonnollisen PH-arvon intensiivisesti kosteuttamalla ihoa. Se vahvistaa myös sielua ja mieltä, auttaa tekemään päätöksiä ja parantaa mielialaa ja rauhoittaa hermoja.

Tiesitkö? Ruusu oli ensimmäinen kukka mistä haihtuvaa öljyä ja ruusuvettä tislattiin muinaisessa Persiassa.

VINKKI: Voit käyttää ruusuvettä vartalolla ja kasvoilla, auringonoton jälkeen tai aurinkoa ottaessa. Voit myös käyttää ruusuvettä raikastamaan huoneilmaa. Sillä saa myös kivan maun ruokiin ja virkistäviin juomiin jotka parantavat ruuansulatusta.

Ainesosat (INCI): rosa damascena flower water, citronellol, geraniol

 

PANDHY’S™ Kasvosuihke Piparminttu

Pakkauskoko: 150ml

Rauhoittava piparminttuvesi – Kukkavesi erityisesti väsyneelle ja ikääntyvälle iholle.

Piparminttu auttaa sinua saavuttamaan pehmeän ja heleän ihon.

Minttu on raikastava yrtti jolla on ihastuttava tuoksu ja monia hyötyjä iholle. Mentholin ja antibakteeristen ominaisuuksien vuoksi se kosteuttaa, puhdistaa, raikastaa ja kiinteyttää ihoa.

Käytä kasvovetenä, virkistyksenä pitkin päivää tai rauhoittamaan ja viilentämään ihoa auringonoton jälkeen. Piparminttuvesi puhdistaa ja virkistää ihoa. Se sopii erityisen hyvin ikääntyvän ihon hoitoon, palauttamalla ihon luontaista hehkua ja tasoittaa ihon sävyä. Piparminttuvesi vähentää ihon punaisuutta ja rauhoittaa ärtynyttä ihoa. Piparminttu vilkastuttaa ihon pintaverenkiertoa auttaen ihoa uudistumaan.

Piparmintun sisältävät ravinteet auttavat tasoittamaan ihon väriä, pienentämään ihohuokosia, helpottamaan turvotusta ja säilyttämään ihon elastisuuden. Sen sisältämä A- ja C- vitamiini  ovat erittäin voimakkaita antioksidantteja, jotka taistelevat tulehduksia ja punaisuutta vastaan. B-vitamiinit, riboflaviini ja folaatti, kirkastavat ihoa, joten se sopii erityisen hyvin väsähtäneen ja ikääntyvän ihon hoitoon palauttamalla ihon luontaista hehkua.

Ingredients (INCI): MENTHA  PIPERITA FLOWER WATER

 

PANDHY’S™ Kukkasuihke Hamamelis

Pakkauskoko: 150ml

Hamamelis parantaa mikroverenkiertoa sekä rauhoittaa herkkää ja ärtynyttä ihoa. Se myös vilkastuttaa verenkiertoa, virkistää ja puhdistaa ja on siksi erityisen hyvä rasvoittuvalle iholle. Se poistaa ylimääräisen rasvan ja kontrolloi sen tuotantoa, tasoittaa ihon kauneusvirheitä sekä pienentää ihohuokosia.

Ingredients (INCI):HAMAMELIS VIRGINIANA FLOWER WATER, BENZOIC ACID

 

 

PANDHY’S™ Dew Tonic

Ihana kasvovesi joka saa ihosi hehkumaan, samalla kosteuttaen ja rauhoittaen ihoasi tehokkaasti! 

Huolellisesti valittujen ainesosien, kuten appelsiini-, ananas-, kurkku- ja inkivääriuutteiden avulla, ihosi saa  suojan, kosteuden, sekä virkistyksen.

Kurkku, joka on ihon superruoka, auttaa lieventämään turvotusta ja pehmentämään ihoa. Granaattiomenan, viikunan, neidonhiuspuun (ginkgo biloba) ja valkoisen Mulperipuu-uutteen yhdistelmän tiedetään edistävän ihon kauneutta. Papaija- ja mangouutteet ovat nuorentavia ja ne auttavat ikääntyneen ihon hoidossa. Dew Tonic virkistää, parantaa ihon mikroverenkiertoa, kiinnittää meikin paikoilleen, sekä rauhoittaa ja korjaa tulehtunutta tai vaurioitunutta ihoa.

Tämä hedelmäcocktail on täydellinen käytettäväksi ihonpuhdistuksen jälkeen, sekä pitkin päivää vitamiinishottina.

Käyttö: Sekoita pulloa kevyesti ennen käyttöä. Suihkuta tuotetta noin 15-20 cm. päästä kasvoille.

 

PANDHY’S™ ACV toner

Omenaviinietikka on yksi parhaista kasvovesistä. Se tasapainottaa ihon pH-tasapainoa ja syväpuhdistaa. Se on luonnollinen kasvovesi, joka tekee kasvojesi ihon säihkyväksi nuorentaen ja hoitaen sitä. Myös todella tehokas hoitamaan pigmenttiläiskiä. 

ACV -toner sisältää myös laventeli- ja ruusuvettä, sekä Laventeli-, rosmariini-, salvia ja timjamiuutetta. 

Tuote hillitsee talintuotantoa, suojaa ihoa, vähentää punaisuutta, rauhoittaa ärtynyttä ja kutiavaa ihoa, tasoittaa ihon sävyä, tasapainottaa pH:n ja syväpuhdistaa. Tuotteella on myös todella tehokkaita antiaging ominaisuuksia