Valitse sivu

PANDHY’S™

Ruusu-kasvosuihke

Pakkauskoko: 150ml

Ruusun ainutlaatuisten ominaisuuksien vuoksi se on yksi suosituin perusmateriaali kosmetiikassa, jolla saadaan loistavia tuloksia kaikilla ihotyypeillä. Kuivalla iholla, herkällä ongelmallinen iholla ja kypsällä aikuisen iholla. Sillä on hellävaraisia puhdistavia ja virkistäviä vaikutuksia. Rasvaisen akneihon hoidossa ruusun tulehduksia estävät ja desinfioivat ominaisuudet antavat loistavia tuloksia. Rauhoittaa tehokkaasti auringon polttamaa ihoa. Vahvistaa solujen seinämiä ja uudistaa soluja ja sillä on nuorentavia ominaisuuksia. Palauttaa ihon luonnollisen PH-arvon intensiivisesti kosteuttamalla ihoa. Se vahvistaa myös sielua ja mieltä, auttaa tekemään päätöksiä ja parantaa mielialaa ja rauhoittaa hermoja.

Tiesitkö? Ruusu oli ensimmäinen kukka mistä haihtuvaa öljyä ja ruusuvettä tislattiin muinaisessa Persiassa.

VINKKI: Voit käyttää ruusuvettä vartalolla ja kasvoilla, auringonoton jälkeen tai aurinkoa ottaessa. Voit myös käyttää ruusuvettä raikastamaan huoneilmaa. Sillä saa myös kivan maun ruokiin ja virkistäviin juomiin jotka parantavat ruuansulatusta.

Ainesosat (INCI): rosa damascena flower water, citronellol, geraniol

PANDHY’S™ Kasvosuihke Piparminttu

Pakkauskoko: 150ml

Rauhoittava piparminttuvesi – Kukkavesi erityisesti väsyneelle ja ikääntyvälle iholle.

Piparminttu auttaa sinua saavuttamaan pehmeän ja heleän ihon.

Minttu on raikastava yrtti jolla on ihastuttava tuoksu ja monia hyötyjä iholle. Mentholin ja antibakteeristen ominaisuuksien vuoksi se kosteuttaa, puhdistaa, raikastaa ja kiinteyttää ihoa.

Käytä kasvovetenä, virkistyksenä pitkin päivää tai rauhoittamaan ja viilentämään ihoa auringonoton jälkeen. Piparminttuvesi puhdistaa ja virkistää ihoa. Se sopii erityisen hyvin ikääntyvän ihon hoitoon, palauttamalla ihon luontaista hehkua ja tasoittaa ihon sävyä. Piparminttuvesi vähentää ihon punaisuutta ja rauhoittaa ärtynyttä ihoa. Piparminttu vilkastuttaa ihon pintaverenkiertoa auttaen ihoa uudistumaan.

Piparmintun sisältävät ravinteet auttavat tasoittamaan ihon väriä, pienentämään ihohuokosia, helpottamaan turvotusta ja säilyttämään ihon elastisuuden. Sen sisältämä A- ja C- vitamiini  ovat erittäin voimakkaita antioksidantteja, jotka taistelevat tulehduksia ja punaisuutta vastaan. B-vitamiinit, riboflaviini ja folaatti, kirkastavat ihoa, joten se sopii erityisen hyvin väsähtäneen ja ikääntyvän ihon hoitoon palauttamalla ihon luontaista hehkua.

 

Ingredients (INCI): MENTHA  PIPERITA FLOWER WATER

PANDHY’S™ Kukkasuihke Hamamelis

Pakkauskoko: 150ml

Hamamelis parantaa mikroverenkiertoa sekä rauhoittaa herkkää ja ärtynyttä ihoa. Se myös vilkastuttaa verenkiertoa, virkistää ja puhdistaa ja on siksi erityisen hyvä rasvoittuvalle iholle. Se poistaa ylimääräisen rasvan ja kontrolloi sen tuotantoa, tasoittaa ihon kauneusvirheitä sekä pienentää ihohuokosia.

Ingredients (INCI):HAMAMELIS VIRGINIANA FLOWER WATER, BENZOIC ACID

PANDHY’S™ Kasvosuihke Kärsämö

Pakkauskoko: 150ml

Kärsämönkukkavesi tunnetaan parantavana ja tehokkaana tulehduksen poistajana, verenkiertoa vilkastuttavana suihkeena, sekä täydellisenä hoitona akneiholle, virkistävänä aftershave-tuotteena, hellävaraisena kasvojen puhdistajana, hiusten kasvua kiihdyttävänä, hilsettä tuhoavana sekä päänahkaa hoitavana tuotteena.

 

Ingredients (INCI):ACHILLEA  MILLEFOLIUM FLOWER WATER

PANDHY’S™ Kukkasuihke Kehäkukka

Pakkauskoko: 150ml

 

Kehäkukalla on tulehdusta lievittäviä, antiseptisia ja verenkiertoa vilkastuttavia ominaisuuksia. Sen miedosti kukkainen, makea tuoksu on virkistävä ja rauhoittava. Se on hyväätekevä iho-ongelmille, kuten ihottumat, “hotspotit” eli akuutit kosteat ihotulehdukset, raapaleet, hiertymät, auringonpolttamat, arvet. Kehäkukkavesi on myös monipuolinen ihon virkistäjä

 

Ingredients (INCI): CALENDULA OFFICINALIS FLOWER WATER

PANDHY’S™ Laventelivesi

Pakkauskoko: 150ml

Tästä monipuolisesta kasvista on valmistettu palsamia jo tuhat vuotta. Palsamilla on hoidettu vartaloa ja sielua. Se tasoittaa talineritystä ja rauhoittaa ihoa, lisäten aineenvaihduntaa. Sillä on loistavia virkistäviä ominaisuuksia ja se estää ihoa kuivumasta. Se rauhoittaa auringon polttamaa ihoa ja tulehtuneita näppylöitä.

ingredients (INCI): LAVANDULA  ANGUSTIFOLIA FLOWER WATER, LINALOOL