Valitse sivu

TIEDE, TUTKIMUS JA LUONNON PUHTAAT RAAKA-AINEET

PANDHYS™

KOULUTUKSEMME

PANDHY’S™ sarjan monipuoliset tuotteet avaavat sinulle todella upeita ja ainutlaatuisia mahdollisuuksia hoitaa asiakkaan ihoa yksilöllisesti, turvallisesti ja tehokkaasti.

PANDHY’S™ sarjan filosofiaan kuuluu vahvasti kouluttautuminen ja meille tärkeintä on PANDHY’S™ hoitoloiden ammattitaito, tästä syystä järjestämme erilaisia koulutuksia ympäri Suomen.

PANDHY’S™ koulutukset ovat arvostettuja ja niitä on myös kansainvälisesti palkittu. Koulutuksia löytyy peruskasvohoitoihin, erikoiskasvohoitoihin ja sokerointiin.

Järjestämme koulutuksia omissa tiloissamme pienryhmille tai sovitusti vaikka sinun luonasi sopimuksen mukaan.

Alta löytyy koulutuskalenteri mutta voimme järjestää räätälöidysti koulutuksia ja sarjaan tutustumishetkiä  muulloinkin.

Toivottavasti tapaamme pian ja voimme perehdyttää sinut PANDHY’S™ :in ihmeelliseen maailmaan!

Tutustu alta koulutustarjontaamme ja ilmoittaudu mukaan!

 

matiketopelasu
1
2
3
4
5
6
7
8
9
Sokerointikoulutus, Turku 10:00 am
Sokerointikoulutus, Turku @ Kauneuskeskus Star
joulu 14 @ 10:00 am – 5:00 pm
Sokerointikoulutus, Turku @ Kauneuskeskus Star
PANDHY’S™ Sokerointikoulutus Järjestämme koulutuksia kauneusalan ammattilaisille ympäri Suomen. Koulutuksia voidaan järjestää sekä omissa hoitoloissa että yhteistyöyrityksissä. PANDHY’S™ sokeroinnin peruskoulutuksessa opit sokeroinnin ainutlaatuisilla käsi-, spaatteli- ja liuskatekniikoilla. Otamme sokerointikoulutuspäivään kerrallaan max. 6 henkilöä taataksemme mahdollisimman henkilökohtaisen[...]

TUOTE-koulutus

Päivän aikana käymme läpi tuotteiden ainesosia, käyttötarkoituksia ja PANDHY’S™ filosofiaa. Jos olet kiinnostunut ottamaan sarjamme hoitolaasi, aloita tästä koulutuksesta. Kyseessä on kattava tuotekoulutus, jonka jälkeen jokainen osaa perusasiat sarjasta. Päivän sisältö Päivän aikana keskitymme lähinnä sarjan ihonhoitotuotteisiin. Tutustumme sarjan puhdistustuotteisiin, kasvovesiin, kuorintoihin, hierontatuotteisiin, naamioihin, seerumeihin sekä voiteisiin. Lisäksi käsittelemme luonnonkosmetiikka ja kosmetiikan raaka-aineita ylipäänsä; tärkeää tietoa, jota ammattitaitoinen kauneusalan ammattilainen tarvitsee jokapäiväisessä työssään. Esittelypäivään sisältyy: kirjallinen materiaali, kevyt lounas, kahvit, näytteitä ja rutkasti tietoa sekä hyvää mieltä ja mukavaa yhdessäoloa! Varaa paikkasi pian, niitä on rajoitetusti! Ilmoittautumiset puhelimitse/sähköpostilla. Ilmoittautuminen on sitova ja mahdollinen peruutus tulee ilmoittaa vähintään kaksi vuorokautta ennen esittelyä.

KASVOHOITO-
KOULUTUS

PANDHY’S™ sarjan monipuoliset tuotteet avaavat sinulla todella upeita ja ainutlaatuisia mahdollisuuksia hoitaa asiakkaan ihoa yksilöllisesti, turvallisesti ja tehokkaasti. Tämän koulutuksen jälkeen osaat tehdä PANDHY’S™ kasvohoidot ja yhdistellä eri tuotteita. Käymme koulutuksessa läpi pikaisesti käytettävät tuotteet, mutta keskitymme enemmän käytännön osuuteen. Koulutuspäivän aikana tehdään hoidot toisille pareittain.

Opit koulutuksessa myös tehokkaan sokerihieronnan, kuinka valmistaa naamioita, sokerilla tehtävä ihonpuhdistus sekä silmän ja suunympärysihon erikoishoidot ja mitä kotihoitotuotteita suositella asiakkaalle.

Koulutuksesta saat mukaasi intoa, puhtia ja hyödyllistä tietoa hoidoista, ihosta ja luonnonkosmetiikasta!

KIVIKASVOHOITO-
KOULUTUS

Tässä koulutuksessa opit käyttämään Ruusukvartsi ja GuaSha -kiviä PANDHY’S™ kasvohoidoissa. Käymme läpi kivihieronnan hyötyjä ja opettelemme tekemään kiviä hyödyntäen tehokkaita hierontoja. Käytänönosuus toteutetaan pareittain.

Koulutuksen edellytyksenä on Tuotekoulutuksen ja Peruskasvohoito-koulutuksien suorittaminen.

Opit koulutuksessa myös sokerihieronnan, kuinka valmistaa naamioita ja mitä kotihoitotuotteita suositella asiakkaalle.

Koulutuksesta saat mukaasi intoa, puhtia ja hyödyllistä tietoa hoidoista, ihosta ja luonnonkosmetiikasta!

SOKEROINTIKOULUTUS

Emme myy sokerointituotteita ilman koulutusta, näin takaamme sen että kosmetologit ja kuluttajat saavat parhaan mahdollisen kokemuksen PANDHY’S™  sokerista ja sokeroinnista.

Sokerointi on tekniikkalaji ja tekniikan oppiminen ei ole välttämättä helppoa. Jokainen saa sokerin irti asiakkaan iholta, mutta me haluamme olla varmoja siitä että, PANDHY’S™ sokeroinnissa käynyt asiakas saa parhaimman mahdollisen kokemuksen ja palaa uudelleenkin tuotteen ja palvelun pariin.

PANDHY’S™ sokerilla ja tekniikalla tehty sokerointi on hyvin hellävaraista, se EI väsytä tekijän kättä, allergisen reaktion mahdollisuutta EI ole ja sokeri EI sula EIKÄ kovetu.

PANDHY’S™ sokerilla sokeroiminen on taivaallisen kevyttä, helppoa, turvallista, tehokasta ja lopputulos on omaa luokkaansa.

Koulutuksen lisäksi koulutukseen kuuluu:

Koulutukseen kuuluu:

 • Käsisokerointi
 • Liuskamenetelmä
 • Ergonomia
 • Kattava aloitustuotepaketti
 • Oppimateriaali ja opetus-dvd
 • Markkinointimateriaalia, sokerointipasseja, esitteitä ja juliste.
 • Pääsy sokerointikoulutuksen käyneiden Facebook-ryhmään (vinkit ja kokemukset!)

SOKERIN VAIHTOKOULUTUS

Tuotteen vaihtokoulutus on tarkoitettu niille joilla on jo peruskoulutus sokeroinnista käytynä.

Jos sinulla on ongelmia sokerin kanssa: se sulaa tai kovettuu, käsi puutuu, karvat eivät irtoa, allergiset reaktiot tms., on tämä koulutus sinua varten! Ongelma on yleensä tuotteessa, jolla työskentelet tai tekniikassa, jota tuotteen kanssa käytät.

PANDHY’S™ sokerin kanssa näitä ongelmia ei ole, koska patentoitu sokerimme on omaa luokkaansa. PANDHY’S™ on lisäaineeton monosakkaridi, joka pysyy erittäin stabiilina koko työskentelyn ajan. Sitä on helppo työstää, jolloin sen kanssa voi työskennellä jopa ranne/käsiongelmista kärsivä sokeroija.

Koulutuksessa opetellaan sokerien erot, PANDHY’S™ tuotteet ja korjataan tekniikka kohdilleen. Tarpeen mukaan voidaan kertailla myös peruskoulutuksessa opittuja asioita liittyen esimerkiksi karvankasvuun.

LIUSKAMENETELMÄ-
KOULUTUS

Emme myy sokerointituotteita ilman koulutusta, näin takaamme sen että kosmetologit ja kuluttajat saavat parhaan mahdollisen kokemuksen PANDHY’S™  sokerista ja sokeroinnista.

PANDHY’S™ sokerilla ja tekniikalla tehty sokerointi on hyvin hellävaraista, se EI väsytä tekijän kättä, allergisen reaktion mahdollisuutta EI ole ja sokeri EI sula EIKÄ kovetu.

PANDHY’S™ Sweet & Easy™ depilaatio menetelmä on nopea ja yksinkertainen. Sitä käytetään melkein kuin vahaa, mutta se on yhtä hellävarainen ja ihoystävällinen kuin PANDHY’S™ käsitekniikalla tehty depilaatio. Jopa lyhyet karvat voidaan poistaa myötäkarvaan.

Koulutuksen lisäksi koulutukseen kuuluu:

Koulutukseen kuuluu:

 • kattava aloitustuotepaketti
 • oppimateriaali
 • markkinointimateriaalia, sokerointipasseja, esitteitä ja juliste.
 • pääsy sokerointikoulutuksen käyneiden Facebook-ryhmään (vinkit ja kokemukset!)