TIEDE, TUTKIMUS JA LUONNON PUHTAAT RAAKA-AINEET

KOULUTUKSEMME

PANDHY’S™ sarjan monipuoliset tuotteet avaavat sinulle todella upeita ja ainutlaatuisia mahdollisuuksia hoitaa asiakkaan ihoa yksilöllisesti, turvallisesti ja tehokkaasti.

PANDHY’S™ sarjan filosofiaan kuuluu vahvasti kouluttautuminen ja meille tärkeintä on PANDHY’S™ hoitoloiden ammattitaito, tästä syystä järjestämme erilaisia koulutuksia ympäri Suomen.

PANDHY’S™ koulutukset ovat arvostettuja ja niitä on myös kansainvälisesti palkittu. Koulutuksia löytyy peruskasvohoitoihin, erikoiskasvohoitoihin ja sokerointiin.

Järjestämme koulutuksia omissa tiloissamme pienryhmille tai sovitusti vaikka sinun luonasi sopimuksen mukaan.

Alta löytyy koulutuskalenteri mutta voimme järjestää räätälöidysti koulutuksia ja sarjaan tutustumishetkiä  muulloinkin.

Toivottavasti tapaamme pian ja voimme perehdyttää sinut PANDHY’S™ :in ihmeelliseen maailmaan!

Tutustu alta koulutustarjontaamme ja ilmoittaudu mukaan!

Voit ilmoittautua koulutuksiin lähettämälle meille sähköpostia osoitteeseen info@pandhys.fi, kerro mihin koulutukssen tahdot osallistua ja yrityksen tiedot. Lähetämme sinulle vahvistusviestin ilmoittautumisesta. Voit myös soittaa meille 0504756505/MirTa´s Cosmetics

Kun ostat aloituspaketin kasvohoitoon, sokerointiin, kasvohoitolaitteeseen tai CosMixiin, koulutus on ILMAINEN!

Kasvohoitokoulutus PANDHY’S™ aloituspaketilla 354,69€+alv.
Sokerointikoulutus aloituspaketilla 360,10€+alv.
CosMix -kasvohoitokoulutus aloituspaketilla 961,06€+alv.
Laitehoidot PANDHY’S™ tuotepaketilla ja 6in1- laitteella 1621,06€+alv.

SOKEROINTIKOULUTUS

Emme myy sokerointituotteita ilman koulutusta, näin takaamme sen että kosmetologit ja kuluttajat saavat parhaan mahdollisen kokemuksen PANDHY’S™  sokerista ja sokeroinnista.

Sokerointi on tekniikkalaji ja tekniikan oppiminen ei ole välttämättä helppoa. Jokainen saa sokerin irti asiakkaan iholta, mutta me haluamme olla varmoja siitä että, PANDHY’S™ sokeroinnissa käynyt asiakas saa parhaimman mahdollisen kokemuksen ja palaa uudelleenkin tuotteen ja palvelun pariin.

PANDHY’S™ sokerilla ja tekniikalla tehty sokerointi on hyvin hellävaraista, se EI väsytä tekijän kättä, allergisen reaktion mahdollisuutta EI ole ja sokeri EI sula EIKÄ kovetu.

PANDHY’S™ sokerilla sokeroiminen on taivaallisen kevyttä, helppoa, turvallista, tehokasta ja lopputulos on omaa luokkaansa.

Koulutuksen lisäksi koulutukseen kuuluu:

Koulutukseen kuuluu:

 • Käsisokerointi
 • Liuskamenetelmä
 • Ergonomia
 • Kattava aloitustuotepaketti
 • Oppimateriaali ja opetus-dvd
 • Markkinointimateriaalia, sokerointipasseja, esitteitä ja juliste.
 • Pääsy sokerointikoulutuksen käyneiden Facebook-ryhmään (vinkit ja kokemukset!)

SOKERIN VAIHTOKOULUTUS

Tuotteen vaihtokoulutus on tarkoitettu niille joilla on jo peruskoulutus sokeroinnista käytynä.

Jos sinulla on ongelmia sokerin kanssa: se sulaa tai kovettuu, käsi puutuu, karvat eivät irtoa, allergiset reaktiot tms., on tämä koulutus sinua varten! Ongelma on yleensä tuotteessa, jolla työskentelet tai tekniikassa, jota tuotteen kanssa käytät.

PANDHY’S™ sokerin kanssa näitä ongelmia ei ole, koska patentoitu sokerimme on omaa luokkaansa. PANDHY’S™ on lisäaineeton monosakkaridi, joka pysyy erittäin stabiilina koko työskentelyn ajan. Sitä on helppo työstää, jolloin sen kanssa voi työskennellä jopa ranne/käsiongelmista kärsivä sokeroija.

Koulutuksessa opetellaan sokerien erot, PANDHY’S™ tuotteet ja korjataan tekniikka kohdilleen. Tarpeen mukaan voidaan kertailla myös peruskoulutuksessa opittuja asioita liittyen esimerkiksi karvankasvuun.

LIUSKAMENETELMÄ-
KOULUTUS

Emme myy sokerointituotteita ilman koulutusta, näin takaamme sen että kosmetologit ja kuluttajat saavat parhaan mahdollisen kokemuksen PANDHY’S™  sokerista ja sokeroinnista.

PANDHY’S™ sokerilla ja tekniikalla tehty sokerointi on hyvin hellävaraista, se EI väsytä tekijän kättä, allergisen reaktion mahdollisuutta EI ole ja sokeri EI sula EIKÄ kovetu.

PANDHY’S™ Sweet & Easy™ depilaatio menetelmä on nopea ja yksinkertainen. Sitä käytetään melkein kuin vahaa, mutta se on yhtä hellävarainen ja ihoystävällinen kuin PANDHY’S™ käsitekniikalla tehty depilaatio. Jopa lyhyet karvat voidaan poistaa myötäkarvaan.

Koulutuksen lisäksi koulutukseen kuuluu:

 • kattava aloitustuotepaketti
 • oppimateriaali
 • markkinointimateriaalia, sokerointipasseja, esitteitä ja juliste.
 • pääsy sokerointikoulutuksen käyneiden Facebook-ryhmään (vinkit ja kokemukset!)

Brasilialaisen sokeroinnin koulutus

Tahdotko oppia tekemään brasialaisen sokeroinnin nopeasti, tehokkaasti ja kustannustehokkaasti?
Koulutuksen hinta 150€+alv., jos olet PANDHY’S™ sokerin käyttäjä on koulutus ilmainen!

Järjestämme niin naisten kuin miesten brasilialaisia sokerointikoulutuksia.

Koulutukseen tullessasi tuo oma malli mukanasi. Voimme kyllä auttaa sinua etsimään mallia, mutta emme pysty lupaamaan mallin saatavuutta.

P.S Tiesitkö että yhdellä PANDHY’S™ -sokeripurkilla voit tehdä n.85 brassi sokerointia, eli noin 5500€

TUOTE-koulutus

Päivän aikana käymme läpi tuotteiden ainesosia, käyttötarkoituksia ja PANDHY’S™ filosofiaa. Jos olet kiinnostunut ottamaan sarjamme hoitolaasi, aloita tästä koulutuksesta. Kyseessä on kattava tuotekoulutus, jonka jälkeen jokainen osaa perusasiat sarjasta.
Päivän aikana keskitymme lähinnä sarjan ihonhoitotuotteisiin. Tutustumme sarjan puhdistustuotteisiin, kasvovesiin, kuorintoihin, hierontatuotteisiin, naamioihin, seerumeihin sekä voiteisiin. Lisäksi käsittelemme luonnonkosmetiikka ja kosmetiikan raaka-aineita ylipäänsä; tärkeää tietoa, jota ammattitaitoinen kauneusalan ammattilainen tarvitsee jokapäiväisessä työssään. Esittelypäivään sisältyy: kirjallinen materiaali, kevyt lounas, kahvit, näytteitä ja rutkasti tietoa sekä hyvää mieltä ja mukavaa yhdessäoloa! Varaa paikkasi pian, niitä on rajoitetusti! Ilmoittautumiset puhelimitse/sähköpostilla. Ilmoittautuminen on sitova ja mahdollinen peruutus tulee ilmoittaa vähintään kaksi vuorokautta ennen esittelyä.

KASVOHOITO-
KOULUTUS

PANDHY’S™ sarjan monipuoliset tuotteet avaavat sinulla todella upeita ja ainutlaatuisia mahdollisuuksia hoitaa asiakkaan ihoa yksilöllisesti, turvallisesti ja tehokkaasti. Tämän koulutuksen jälkeen osaat tehdä PANDHY’S™ kasvohoidot ja yhdistellä eri tuotteita. Käymme koulutuksessa läpi pikaisesti käytettävät tuotteet, mutta keskitymme enemmän käytännön osuuteen. Koulutuspäivän aikana tehdään hoidot toisille pareittain.

Opit koulutuksessa myös tehokkaan sokerihieronnan, kuinka valmistaa naamioita, sokerilla tehtävä ihonpuhdistus sekä silmän ja suunympärysihon erikoishoidot ja mitä kotihoitotuotteita suositella asiakkaalle.

Koulutuksesta saat mukaasi intoa, puhtia ja hyödyllistä tietoa hoidoista, ihosta ja luonnonkosmetiikasta!

KIVIKASVOHOITO-
KOULUTUS

Tässä koulutuksessa opit käyttämään Ruusukvartsi ja GuaSha -kiviä PANDHY’S™ kasvohoidoissa. Käymme läpi kivihieronnan hyötyjä ja opettelemme tekemään kiviä hyödyntäen tehokkaita hierontoja. Käytänönosuus toteutetaan pareittain.

Koulutuksen edellytyksenä on Tuotekoulutuksen ja Peruskasvohoito-koulutuksien suorittaminen.

Opit koulutuksessa myös sokerihieronnan, kuinka valmistaa naamioita ja mitä kotihoitotuotteita suositella asiakkaalle.

Koulutuksesta saat mukaasi intoa, puhtia ja hyödyllistä tietoa hoidoista, ihosta ja luonnonkosmetiikasta!

6in1 ihonhoitolaitekoulutus

Koulutuksessa opit käyttämään tehokasta 6in1 ihonhoitolaitetta.
Laitteella pystyt tekemään upeita tuloksia niin vartalo- kuin kasvohoidoissa.

Jos ostat 6in1 ihonhoitolaitten koulutus on sinulle ilmainen. Jos tahdot osallistua koulutukseen ja oppia laitteen toiminnot, ilman laitteen ostamista, silloin koulutuksen hinta on 150€. Jos päädyt ostamaan laitteen, hyvitetään koko koulutuksen hinta laitteen hinnasta.

Laitteestamme löytyy ultraääni, galvaaninen virta, korkeataajuus, imulaite, harja ja spray -toiminnot.

Laitteen kompakti koko takaa helpon säilyttämisen, joten sitä voi käyttää mukavasti pienessä hoitohuoneessa.