Pakkauskoko: 30ml ja 30×0,5ml

Persikkavesipohjainen Multi Mol Hya Gel sisältää sekoituksen neljää hyaluronihappoa – pienimolekyylisestä keskimolekyyliseen ja aina isomolekyyliseen –  ihon eri kerroksien tarpeisiin. Molekyylimassaltaan suuri hyaluronihappo kosteuttaa ihon päällimmäisiä kerroksia kun taas massaltaan pienempi happo tunkeutuu epidermiksen syvempiin ihon kerroksiin, auttaen samalla muiden ihonhoitotuotteiden imeytymistä.

Persikkavesi on valmistettu hedelmälihasta alipainehöyrystämällä. Tämä menetelmä jättää hedelmän arvokkaat ominaisuudet koskemattomiksi.

Tuoreella persikkamehulla on ihoa pehmentävä ja virkistävä vaikutus. Hedelmän A-, B3-, C-, E- ja K-vitamiinipitoisuus auttaa uudistamaan ihoa. Persikkamehun makea, hedelmäinen ja hienostunut tuoksu virkistää mieltä samalla kun se hoitaa ja ravitsee ihoa antaen sille säteilevää hehkua!

Ohjeet: Käytetään puhdistuksen jälkeen, ennen muita ihohoitoja. Levitä 4-6 tippaa kauttaaltaan kasvoille ja kaulalle. Suositellaan käytettäväksi kerran päivässä, osana aamun ihonhoitorutiinia. Ampulli voidaan tarvittaessa sulkea uudelleen käytön jälkeen.