Valitse sivu

HIERONTASOKERI

Pakkauskoko: 500ml

Hierontasokeri on sekoitus farmakopean* mukaisia glukoosia ja vettä. Sokerihieronta puhdistaa hellävaraisesti ja pehmentää ihoa. Se valmistaa tehokkaasti ihon ennen puhdistusta. Glukoosimolekyylien imeytymisen vuoksi aktiiviaineet voidaan viedä syvälle ihoon. Hierontasokeri on loistava tuote vakuumi- ja ”nostamis”-hierontaan. Näillä hieronnoilla saadaan muun muassa soluväliaineen virtaus helpottumaan. Tuotetta käytetään ainutlaatuisissa  PANDHY’S™ sokerihoidoissa.

VINKKI: Säteilevä ja elinvoimainen kasvojen iho. Levitä pieni määrä hierontasokeria kosteille kasvoille ja hiero kasvot läpi pyörivin liikkein. Kun tahmeus on saavutettu, nostele ihoa sormenpäillä. Keskity varsinkin suun- ja silmänympärysihoon. Hieronnan jälkeen huuhtele kasvot lämpimällä vedellä. Viimeistele hoito vielä levittämällä ihontyypin mukainen seerumi tai voide.

Vain ammattikäyttöön.

Ainesosat (INCI): AQUA, GLUCOSE

kahviHIERONTASOKERI

Pakkauskoko: 500ml

Kahvihierontasokeri sisältää runsaasti kofeiinia(2%). Tiedämme, että kofeiini edistää rasvasolujen hajoamista. Ongelmana on ollut, miten kofeiini saadaan imeytettyä rasvasoluun.

Kahvihierontasokerissa oleva puhdas glukoosi toimii kuljettimena, joka vie kofeiinin syvällä oleviin rasvasoluihin. Kofeiinilla on kaksoisvaikutus se imee nestettä pois rasvasoluista sekä aktivoi ns. cyclic3´,5´-nucleotide phosphodiesterase-entsyymin, joka hajottaa rasvasoluja.

Vain ammattikäyttöön.

ingredients (INCI): AQUA, GLUCOSE, CAFFEINE