Valitse sivu

PANDHY’S™
SOKEROINTI –
SARJA

PANDHY’S™
SOKEROINTI –
SARJA

PANDHY’S™ SOKEROINNIT
SILKINPEHMEÄ LOPPUTULOS

Vastauksemme haasteisiin:
PANDHY’S™ sokerointi

PANDHY’S™ Sokeroinnissa käytetään sokerimassaa, joka levitetään iholle vastakarvaan ja poistetaan karvankasvusuuntaan. Kehomme sisältäessä samaista glukoosia kuin Pandhy’s depilaatiosokeri, tunnistaa se sokerimassan ”omakseen” ja päästää sokerin syvälle karvatuppeen. Sokeri imeytyy karvatuppeen ympäröiden karvan siten, että myös lyhyiden karvojen poisto on vaivatonta. Myötäkarvaan poistaminen vähentää katkenneita karvoja ja on myös iholle hellävaraisempi. Kun karvat eivät katkeile vaan lähtevät juurineeen, pysyy ihokin sileänä pidempään! Sokerimme tarttuu siis vain ja ainoastaan karvaan, ei eläviin ihosoluihin. Samanaikaisesti sokerimassa kuorii hellävaraisesti ihoa ja poistaa kuolleet ihosolut jättäen ihon pehmeäksi. Samaa aluetta voidaan käsitellä useampaan kertaan sokerin tarttuessa ainoastaan kuolleeseen ihosolukkoon ja ärsytyksen ollessa siten olematonta. Sokerilla ja käsitekniikalla voidaan poistaa lyhyitä jopa 1-2mm karvoja ja jopa sisäänkasvaneita karvoja. Siksi karvanpoisto voidaan tehdä  anageenivaiheessa. Tässä tapauksessa karvan uusiutumisvaihe on huomattavasti pidempi. Kun poisto suoritetaan tässä vaiheessa, se traumatisoi karvatuppea, jolloin takaisin kasvavan karvan värissä ja paksuudessa tapahtuu huomattava muutos. Sokeroinnin päätteksi iholle levitetään rauhoittava ja tulehduksia ehkäisevä voide joka sulkee karvatupen sokeroinnin jälkeen, mikä estää bakteerien pääsyn karvatuppeen ja näin ollen karvatupentulehduksia. Lopputuloksen kestoon on vaikea antaa yksiselittäistä vastausta, sillä karvat voivat olla eri kasvuvaiheissa, jolloin juuri poistetun karvoituksen seassa on myös kasvuvaiheessa olevia karvoja, jotka tulevat esiin nopeammin. Hyvä sokerointiväli on karvankasvusta ja halutusta lopputuloksesta riippuen 3-6 viikkoa. Säännöllisestä sokeroinnista on hyötyä, sillä pikkuhiljaa karvankasvu hidastuu, karva pehmenee ja esiin kasvava karva tuntuu hennommalta.

Karvanpoisto ja
sen haasteet

Höyläys on nopea, mutta ihon kannalta hyvin haava- ja ärsytysaltis tapa poistaa ihokarvat – höyläyksen tulosten pitkäkestoisuudesta puhumattakaan. Epilaattorilla karvat nypitään irti ihosta. Käsittely on aikaavievää, eikä järin miellyttävän tuntuista. Lopputuloksesta voi olla vaikea saada täysin sileää. Karvat katkeilevat helposti väärästä kohtaa, jolloin ollaan jälleen siinä pisteessä, että toimenpide täytyy toistaa jo muutamien päivien kuluttua. Vahauksessa karvat poistetaan levittämällä ensin iholle melko kuuma vahamassa. Päälle levitetään repäisyliuska ja jäähtynyt vahamassa poistetaan vastakarvaan, jolloin karvat helposti katkeilevat. Katkenneet karvat kasvavat nopeammin esiin. Vahaus ei ole järin hellävarainen: iho voi ärsyyntyä vahakäsittelystä, koska vaha poistaa myös elävää ihosolukkoa. Näin ollen samaa kohtaa ei voida käsitellä kahdesti.

Vastauksemme haasteisiin:
PANDHY’S™ sokerointi

Maailmasta tuskin löytyy ihmistä, joka ei olisi kuullut sokeroinnista. Sokerista on tullut myös lähes välttämätön tuote ammattitaitoiselle kosmetologille. Viime vuosina myös tuotevalikoima sokerituotteiden osalta on laajentunut merkittävästi uusien valmistajien markkinoille tulon myötä.

PANDHY’S™-sokeri on säilyttänyt johtavan asemansa ja saavuttaa enemmän ja enemmän markkina-alueita Euroopassa sekä myös Euroopan ulkopuolella. Sokeri saavuttaa ammattilaisten palkintoja sekä tieteellistä tunnustusta.

Gertrud Borbíró, yhtiön perustajajäsen, kertoo makeasta menestyksestä ja sen salaisuuksista.

PANDHY’S™in salaisuus piilee patentoidussa reseptissä. Tämä on ainoa tuote, joka sisältää vain monosakkaridia ja vettä ja juuri se tekee PANDHY’S™-sokerista yleispätevän tuotteen kosmetologeille. Ne, jotka todella ymmärtävät tuotteen mahdollisuudet, voivat tehdä sillä taikoja!

PANDHY’S™-sokeri on tullut tunnetuksi depilaatiomateriaalina ja -menetelmänä. Depilaatio on eittämättä edelleenkin “lippulaivamme”. Depilaatio sokeroimalla on täysin luonnollinen ja hellä, sekä tehokas menetelmä. Mutta vain, jos se tehdään oikein!

PANDHY’S™-sokeri eroaa perinteisistä sokereista, jotka on valmistettu sokerista, vedestä ja sitruunamehusta tai muista hapoista, koska se on puhdas glukoosiliuos. Se sisältää samaa glukoosia, jota elimistömme tuottaa ja siksi keho tunnistaa sen molekyylirakenteen omakseen. Tämän ja molekyylien koon takia, tuote läpäisee ihon täydellisesti. Se ei sisällä mitään ainesosia, jotka voisivat aiheuttaa allergisen reaktion tai ihohuokosten supistumista. Riippumatta karvan pituudesta, kasvupaikasta tai kasvusuunnasta, depilaatio onnistuu, jos sokeri pääsee karvatuppeen voitelemaan ihokarvan täydellisesti.

Sokeria käytettäessä on erittäin tärkeää tutustua tuotteeseen ja ymmärtää sitä sekä sen käyttötekniikoita myös käytännössä. Riittävä tietämys ja osaaminen ovat avainasemassa sekä PANDHY’S™ in tuotteita käyttävien kosmetologien menestyksessä että sen myötä myös meidän menestyksessämme!

Toinen vahvuutenamme onkin laadukas koulutus. Koulutusmateriaalimme on saanut ammatilaispalkintoja useissa maissa. Kiinnitämme erityistä huomiota kouluttajiemme valintaan sekä myös heidän koulutuskäytenteihinsä. Tarjoamme neuvontaa kaikille sokeria käyttäville sekä järjestämme säännöllisesti koulutuksia ja työpajoja. Valvomme yhteistyökumppaneitamme jatkuvasti kiinnittämällä huomiota työn laatuun. Tavoitteemme on tarjota samoja korkean tason PANDHY’S™-hoitoja asiakkaille kaikissa hoitoloissa ympäri maailmaa.

Hoitoladepilaation ja manuaalisen sokeroinnin rinnalla tarjoamme myös vaihtoehtoisen liuskamenetelmän Sweet&Easy-sokerointituotteen. Tämä tuote käyttää myös PANDHY’S™in glukoosi-sokeriliuosta, mutta laimennetussa muodossa. Karva poistetaan myös kasvusuuntaan, käyttämällä patentoitua, joustavaa FlexEpil™- liuskaa. Sweet&Easy- menetelmästä on olemassa myös levittämistä helpottava patruunaversio.

Ainutlaatuisten materiaaliensa ansiosta PANDHY’S™-sokerista on tullut useiden muidenkin hoitojen kuin depilaation peruspilari. Hyödyntämällä ainesosien vapaata ja syvää läpäisykykyä, voimme tehdä sokerilla erilaisia kasvo- ja vartalohoitoja. Olemme kehittäneet upeita hoitoja tarjotaksemme laajan valikoiman vaikuttavia aineita ja oheistuotteita asiakkaillemme. PANDHY’S™ on monitahoinen järjestelmä, useat hoitolat Euroopassa käyttävät yksinomaan PANDHY’S™ in tuotteita, yhdessä PANDHY’S™in “SweetTreat”- konseptin kanssa.

Sokerin käytön opettelu kannattaa, sillä se muuttuu kullaksi niiden käsissä, jotka sitä osaavat työstää! Tervetuloa PANDHY’S™ sokeroinnin mystiseen maailmaan!

MITEN PANDHY’S
SOKEROINTI TEHDÄÄN?

Nykyaikaisen ja hellän sokerin upeat edut

FLEXEPIL -LIUSKASOKEROINTI

Patentoitu, ammattilaisille jotka haluavat sokerin edut liuskamenetelmällä.

PANDHY’ S™ Sweet & Easy™ depilaatio menetelmä on nopea ja yksinkertainen, käytetään melkein kuin vahaa mutta on yhtä hellävarainen ja ihoystävällinen kuin PANDHY’ S™ käsitekniikalla tehty depilaatio, jopa lyhyet karvat voidaan poistaa myötäkarvaan.

Se antaa monelle mahdollisuuden käyttää nykyaikaisen ja hellän sokerin upeita etuja.

SOKEROINTI TUOTTEITA VERKKOKAUPASTA

ultrasoft -sokeri

Pakkauskoko: 850g

Iconic -sokeri

Pakkauskoko: 850g

NORMAL -SOKERI

Pakkauskoko: 850G