PANDHY’S™
SOKEROINTI

PANDHY’S™
SOKEROINTI

PANDHY’S™ SOKEROINNIT
SILKINPEHMEÄ LOPPUTULOS

MITÄ ON SOKEROINTI?

PANDHY’S™ Sokeroinnissa käytetään patentoitua sokerimassaa, joka levitetään iholle vastakarvaan ja poistetaan karvankasvusuuntaan. Kehomme sisältäessä samaista glukoosia kuin PANDHY’S™ depilaatiosokeri, tunnistaa se sokerimassan ”omakseen” ja päästää sokerin syvälle karvatuppeen. PANDHY’S™ Sokeri imeytyy karvatuppeen ympäröiden karvan siten, että myös lyhyiden karvojen poisto on vaivatonta. Myötäkarvaan poistaminen vähentää katkenneita karvoja ja on myös iholle hellävaraisempi. Kun karvat eivät katkeile vaan lähtevät juurineeen, pysyy ihokin sileänä pidempään! Sokerimme tarttuu siis vain ja ainoastaan karvaan, ei eläviin ihosoluihin. Samanaikaisesti sokerimassa kuorii hellävaraisesti ihoa ja poistaa kuolleet ihosolut jättäen ihon pehmeäksi. Samaa aluetta voidaan käsitellä useampaan kertaan sokerin tarttuessa ainoastaan kuolleeseen ihosolukkoon ja ärsytyksen ollessa siten olematonta. PANDHY’S™ Sokerilla ja käsitekniikalla voidaan poistaa lyhyitä jopa 1-2mm karvoja ja jopa sisäänkasvaneita karvoja. Siksi karvanpoisto voidaan tehdä  anageenivaiheessa. Tässä tapauksessa karvan uusiutumisvaihe on huomattavasti pidempi. Kun poisto suoritetaan tässä vaiheessa, se traumatisoi karvatuppea, jolloin takaisin kasvavan karvan värissä ja paksuudessa tapahtuu huomattava muutos. Sokeroinnin päätteksi iholle levitetään rauhoittava ja tulehduksia ehkäisevä voide joka sulkee karvatupen sokeroinnin jälkeen, mikä estää bakteerien pääsyn karvatuppeen ja näin ollen karvatupentulehduksia. Hyvä sokerointiväli on karvankasvusta ja halutusta lopputuloksesta riippuen 3-6 viikkoa. Säännöllisestä sokeroinnista on hyötyä, sillä pikkuhiljaa karvankasvu hidastuu, karva pehmenee ja esiin kasvava karva tuntuu hennommalta.

PANDHY’S™ SOKEROINNIT
SILKINPEHMEÄ LOPPUTULOS

MITÄ ON SOKEROINTI?

PANDHY’S™ Sokeroinnissa käytetään sokerimassaa, joka levitetään iholle vastakarvaan ja poistetaan karvankasvusuuntaan. Kehomme sisältäessä samaista glukoosia kuin Pandhy’s depilaatiosokeri, tunnistaa se sokerimassan ”omakseen” ja päästää sokerin syvälle karvatuppeen. Sokeri imeytyy karvatuppeen ympäröiden karvan siten, että myös lyhyiden karvojen poisto on vaivatonta. Myötäkarvaan poistaminen vähentää katkenneita karvoja ja on myös iholle hellävaraisempi. Kun karvat eivät katkeile vaan lähtevät juurineeen, pysyy ihokin sileänä pidempään! Sokerimme tarttuu siis vain ja ainoastaan karvaan, ei eläviin ihosoluihin. Samanaikaisesti sokerimassa kuorii hellävaraisesti ihoa ja poistaa kuolleet ihosolut jättäen ihon pehmeäksi. Samaa aluetta voidaan käsitellä useampaan kertaan sokerin tarttuessa ainoastaan kuolleeseen ihosolukkoon ja ärsytyksen ollessa siten olematonta. Sokerilla ja käsitekniikalla voidaan poistaa lyhyitä jopa 1-2mm karvoja ja jopa sisäänkasvaneita karvoja. Siksi karvanpoisto voidaan tehdä  anageenivaiheessa. Tässä tapauksessa karvan uusiutumisvaihe on huomattavasti pidempi. Kun poisto suoritetaan tässä vaiheessa, se traumatisoi karvatuppea, jolloin takaisin kasvavan karvan värissä ja paksuudessa tapahtuu huomattava muutos. Sokeroinnin päätteksi iholle levitetään rauhoittava ja tulehduksia ehkäisevä voide joka sulkee karvatupen sokeroinnin jälkeen, mikä estää bakteerien pääsyn karvatuppeen ja näin ollen karvatupentulehduksia. Lopputuloksen kestoon on vaikea antaa yksiselittäistä vastausta, sillä karvat voivat olla eri kasvuvaiheissa, jolloin juuri poistetun karvoituksen seassa on myös kasvuvaiheessa olevia karvoja, jotka tulevat esiin nopeammin. Hyvä sokerointiväli on karvankasvusta ja halutusta lopputuloksesta riippuen 3-6 viikkoa. Säännöllisestä sokeroinnista on hyötyä, sillä pikkuhiljaa karvankasvu hidastuu, karva pehmenee ja esiin kasvava karva tuntuu hennommalta.

Miksi PANDHY’S™ sokerointi?

Höyläys on nopea, mutta ihon kannalta hyvin haava- ja ärsytysaltis tapa poistaa ihokarvat – höyläyksen tulosten pitkäkestoisuudesta puhumattakaan. Epilaattorilla karvat nypitään irti ihosta. Käsittely on aikaavievää, eikä järin miellyttävän tuntuista. Lopputuloksesta voi olla vaikea saada täysin sileää. Karvat katkeilevat helposti väärästä kohtaa, jolloin ollaan jälleen siinä pisteessä, että toimenpide täytyy toistaa jo muutamien päivien kuluttua. Vahauksessa karvat poistetaan levittämällä ensin iholle melko kuuma vahamassa. Päälle levitetään repäisyliuska ja jäähtynyt vahamassa poistetaan vastakarvaan, jolloin karvat helposti katkeilevat. Katkenneet karvat kasvavat nopeammin esiin. Vahaus ei ole järin hellävarainen: iho voi ärsyyntyä vahakäsittelystä, koska vaha poistaa myös elävää ihosolukkoa. Näin ollen samaa kohtaa ei voida käsitellä kahdesti.

HOITO OHJEET KOTIIN

  • Vältä saunaa ja urheilua (hikoilua) 12 tuntia.
  • Jos sinulta on poistettu kainalokarvat, vältä antiperspirantin käyttöä 12 tuntia. Tilanteessa voit käyttää Pandhy’sin deodoroiaa kookosvoita ja Truedelight alunakivideodoranttia.
  • Jos sinulta on poistettu kasvokarvoja, vältä tukkivia meikkiaineita 12 tuntia. Voit käyttää Pandhy’sin mineraalimeikkipohjia huoletta, sillä ne eivät tuki ihohuokosia.
  • Muista välttää aurinkoa (solarium) samana päivänä ja suojata iho auringolta seuraavana päivänä.
  • Ihoa ei saa raapia tai hangata hoidon jälkeen.
  • Vältä tiukkoja, hankaavia vaatteita heti hoidon jälkeen.
  • Muista kuoria ja kosteuttaa ihoasi säännöllisesti. Näin estetään tehokkaasti sisäänkasvaneet karvat.

Jos kärsit sisäänpäin kasvaneista karvoista tai karvatupentulehduksista, meiltä löytyy apu siihenkin! Tehokas Miraculum öljyseos yhdessä ACV-voiteen kanssa ehkäisevät tehokkaasti sisään kasvaneita karvoja, karvatupentulehduksia ja rauhoittavat ihoa.

Voit myös saada vähennettyä karvankasvua jopa 25-30% karvankasvun inhibiittoreilla, jotka minimoivat karvan kasvun. Tuotteiden aktiiviaineet hidastavat karvatupen toimintaa ja auttavat surkastuttamaan karvat samalla ihoa pehmentäen, virkistäen ja rauhoittaen. Kysy lisää Pandhy’sin Sweet retard -mikroemulsiosta ja- vartalovoista. Tuotteet on tarkoitettu käytettäviksi sokeroinnin jälkeen, jolloin aktiiviaineet pääsevät vaikuttamaan karvatuppeen.

MITEN PANDHY’S
SOKEROINTI TEHDÄÄN?

Nykyaikaisen ja hellän sokerin upeat edut

SUGAR SPA – HOITOLAT

etsi sinun lähin hoitolasi

VALKEAKOSKI
SUGAR SPA Beauty Flames
Apiankatu 1, 37600 Valkeakoski
03 5850 030
info@beautyflames.fi

JYVÄSKYLÄ
SUGAR SPA Kauneushoitola Charming Beauty
Keskustie 21, 40100 Jyväskylä
040 7616 444
info@charmingbeaty.fi

IISALMI
SUGAR SPA Beautyroom Marjuska
Tellervonkatu 10, 74130 Iisalmi
040 7501 755
marruo@suomi24.fi

ESPOO
SUGAR SPA Painiityn Helmi

Lotankatu 1, 02680 Espoo
044 7022 020
painiitynhelmi@gmail.com

LAUKAA
SUGAR SPA Kauneushoitola Tunne
Laukaantie 15, 41340 Laukaa
040 6354 003
info@kauneushoitolatunne.fi

TURKU
SUGAR SPA Kauneuskeskus Star

Yliopistonkatu 7, 20100 Turku
02 2515 100
kauneuskeskusstar@gmail.com