Valitse sivu

Tervetuloa värikkäiden mineraalien loistavaan maailmaan!

PANDHY’S MINERAALIMEIKIT

PANDHY’S™ Mineraalimeikit avaavat uuden ulottuvuuden meikkaukseen. PANDHY’S™ Mineraalimeikit sisältävät ainesosia, jotka tekevät ihosta pehmeän ja kauniin, kirkastavat silmät ja kaunistavat huulet! Meikit on kehitetty korkealaatuisista mineraaleista ja kasviperäisistä ainesosista. PANDHY’S™ mineraalimeikkipohja näyttää ja tuntuu kuin omalta iholta. Sama koskee huulituotteita, huulikiiltoja, poskipunia ja muita meikkejä!

MIKSI PANDHY’S MINERAALIMEIKIT?

PANDHY’S™ mineraalimeikit ovat markkinoiden puhtaimpia, ne eivät aiheuta allergiaa ja niitä voidaan käyttää kaikilla ihotyypeillä. Jokainen tuote on säilöntäaineeton eikä niissä ole talkkia, vismuttioksikloridia, karmiininpunaista, silikoneja, öljyä tai hajusteita. Olemme ehdottoman ylpeitä siitä, että tuotteemme on valmistettu huolella valikoiduista materiaaleista.

PANDHY’S™ mineraalimeikit avaavat kokonaan uuden trendin ja suunnan ehostuksessa. Mielikuvitus on ainoa rajoitus näiden monipuolisten värien käytössä. Esimerkiksi poskipuniamme voit käyttää poskien lisäksi myös huulilla ja kynsillä.

PANDHY’S™ mineraalimeikkien tuoteperhe on luonnon taidonnäyte – ei keinotekoinen laboratoriotuote.

Miksi PANDHY’S™ mineraalimeikit ovat hyväksi ihollesi?

KORKEALAATUISET MATERIAALIT JA KASVIPERÄISET AINESOSAT.
HYVÄ SÄILYVYYS. Meikit ovat luonnollisesti säilyviä. Säilyvyys on pidempi kuin perinteisessä kosmetiikassa.
SUOJA IHOLLE. Mineraalimeikit muodostavat iholle hengittävän suojan, joka suojaa ilmansaasteilta, tuulelta ja auringolta. Sinkki ja titanium antavat aurinkosuojan UVB, UVA JA URA –säteitä vastaan. Aurinkosuoja (SPF) 20.
KESTÄVYYS. Meikit ovat luonnostaan vedenkestäviä, eivät sotke tai lähde urheillessa.
EI IHOÄRSYTYSTÄ, EI ALLERGISEN REAKTION RISKIÄ.
EI TESTATTU ELÄIMILLÄ.
EI TUKI IHOHUOKOSIA. Meikit eivät ole komedogeenisiä.
EI ÖLJYÄ, SILIKONEJA TAI VAHAA.
EI TÄYTEAINEITA. Meikit eivät sisällä täyteaineita, kuten talkkia, maissia, riisiä, väriaineita tai vismuttioksikloridia.
HAASTEELLISELLE IHOLLE. Täydellinen suoja iholle, jolla on akne tai ruusufinni. Mineraalit ovat inerttejä, joten ne eivät voi allergisoida, eivätkä bakteerit voi siten elää niissä. Mineraalit ovat tulehduksia estäviä ja auttavat rauhoittamaan ärtynyttä ihoa.
SOPII MYÖS VEGAANEILLE. Ei sisällä karmiininpunaista.
DERMATOLOGIEN JA PLASTIIKKAKIRURGIEN SUOSITTELEMA. Sopivat käytettäväksi kemiallisen kuorinnan, laserhoidon, plastiikkakirurgisen toimenpiteen ja mikroneulauksen jälkeen.

TULEVIA KOULUTUKSIA

PANDHY’S™ koulutukset ovat arvostettuja ja niitä on myös kansainvälisesti palkittu. Koulutuksia löytyy peruskasvohoitoihin, erikoiskasvohoitoihin ja sokerointiin.

matiketopelasu
1
2
3
4
5
6
7
8
Meikkikoulutus, Tampere 10:00 am
Meikkikoulutus, Tampere @ MirTa´s Cosmetics
elo 8 @ 10:00 am – 4:00 pm
Meikkikoulutus, Tampere @ MirTa´s Cosmetics
PANDHY’S™ Meikkikoulutus Tiedontäyteisiä meikkikoulutuksia Ville Äikäksen kanssa. Päivän aikana opit käyttämään PANDHY’S™ tuotteita kasvohoidon jälkeen, opit loihtimaan upean juhlameikin ja meikin aikuiselle iholle morsiamia unohtamatta. Päivä on siis täynnä tietoa ja vinkkejä, jotka auttavat sinua[...]
9
Meikkikoulutus, Helsinki 10:00 am
Meikkikoulutus, Helsinki @ Helsinki
elo 22 @ 10:00 am – 4:00 pm
Meikkikoulutus, Helsinki @ Helsinki
PANDHY’S™ Meikkikoulutus Tiedontäyteisiä meikkikoulutuksia Ville Äikkään kanssa. Päivän aikana opit käyttämään PANDHY’S™ tuotteita ja miten niitä voidaan käyttää kasvohoidon jälkeen, opit loihtimaan upean juhlameikin ja meikin aikuiselle iholle. Koulutuksessa Ville tekee ensin Demomeikin jonka aikana[...]

MINERAALIMEIKIT
VERKKOKAUPASTA

puhdas ja turvallinen meikkipohja

Pakkauskoko: 10g

sävytetty huulivoide

Pakkauskoko: 4g

poskipuna

Pakkauskoko: 4g ja 10g