Valitse sivu

hierontavoide

Pakkauskoko: 500ml

Ylivoimaisesti paras ammattimainen hierontavoide, joka on täydellinen kontaktimateriaali kaikille kasvo- ja vartalohieronnoille. Sen imeytymistaso on huolellisesti säädelty, jotta voit suorittaa hierontaa niin kauan kuin haluat, mutta samanaikaisesti se edistää arvokkaiden aktiiviaineiden täydellistä imeytymistä syvälle ihoon.

Lisäaineet, jotka sekoittuvat hyvin:

·         Kaikki CosMix INKA- aktiiviaineet

·         Öljyt

·         Kukkaisvedet

·         Yrtti- ja kukkarouheet

Ihanteellinen lisäainemäärä: 20 – 50 %

HydroGel

Pakkauskoko: 500ml

Tuotelinjan ylpeys on HydroGel- pohja, erityisen yksinkertainen kaava, joka on valmistettu vain neljästä ainesosasta.

CosMixHydroGel on iontoforeesinen pohja, jolla on intensiivinen pehmentävä, viilentävä ja rauhoittava vaikutus.

Se soveltuu ultraäänihoitoihin ja lisäämällä öljyjä, se voidaan muuntaa
ainutlaatuiseksi lipogeeliksi. Se imeytyy nopeasti ja lähes ilman jäämiä.

VOIDEPOHJA

Pakkauskoko: 500ml

Kevyt, ilmava voidepohja, jossa on runsaasti ravintoaineita, valmistettu erityisestä kasviöljysekoituksesta, mehiläisvahasta ja vitamiineista. Voidepohja ravitsee ja kosteuttaa ihoa intensiivisesti, imeytyy nopeasti ja täydellisesti antaen erityisen miellyttävän tunteen iholle. Täydellinen hoitotuote kasvoille, kaulalle, dekolteelle ja silmänympärysiholle.

Harkitulla ja tiedostavalla sekoituksella se voidaan muuttaa sopivaksi kaikille ihotyypeille ja iho-oireille täydelliseksi ja monipuoliseksi ihonhoitotuotteeksi.

nAAMIOPOHJA

Pakkauskoko: 50ml, 5x1ml

Naamiomme pääainesosa on valkoinen kaolin- savi, miedoin ja mukautuvaisin kaikista savista ja joka sopii kaikille ihotyypeille.

CosMix Naamiopohja sopii kaikille ihotyypeille – kuivalle, herkälle, akneen taipuvaiselle, tulehtuneelle ja kuorinnan tarpeessa olevalle. Huolellisella sekoituksella naamio voidaan muuttaa sopivaksi jokaiselle iho-oireelle ja sillä voidaan saavuttaa upeita tuloksia.

SOKERI PEEL-OFF NAAMIO

Pakkauskoko: 5X50G

Innovatiivinen, kirkas, pois nostettava kasvonaamio, joka on valmistettu sakkaroosista ja algiinihaposta. Sakkaroosi- ja glukoosipitoisuuksiensa takia naamio syväkosteuttaa ihoa ja tasapainottaa ihon hydrolipidikerrosta antaen sileän ja elastisen tunteen iholle.

Naamiopohjaan voidaan sekoittaa tietyin rajoituksin erilaisia aktiivi- ja lisäaineita, intensiivisemmän ja monikäyttöisemmän vaikutuksen aikaansaamiseksi. Naamion tuoteselosteen ohjeita ja kirjallista informaatiota on huolellisesti noudatettava.